Με Δαφνέλαιο

Το δαφνέλαιο είναι ένα από τα μεγάλα δώρα της φύσης στα μαλλιά μας. Γεμάτο αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Ε, μπορεί να κάνει θαύματα για την τρίχα αλλά και για το δέρμα του κεφαλιού. Οι γυναίκες το χρησιμοποιούν εδώ και αιώνες για να αντιμετωπίσουν την τριχόπτωση (για αυτό το χρησιμοποιούν και άνδρες), για να δυναμώσουν τα μαλλιά και να τους χαρίσουν περισσότερη λάμψη.
Πιο συγκεκριμένα, μετά από μόλις μια εφαρμογή δαφνέλαιου στα μαλλιά θα παρατηρήσεις πως αυτά δείχνουν πιο υγιή και πιο πλούσια. Αυτό συμβαίνει γιατί τα ευεργετικά συστατικά του δαφνέλαιου εισχωρούν στα λέπια της τρίχας και τα γεμίζουν τροφή. Το ίδιο συμβαίνει και στο δέρμα του κεφαλιού όπου βρίσκεται ο θύλακας της τρίχας. Το δαφνέλαιο δυναμώνει το θύλακα αποτρέποντας έτσι την τριχόπτωση και ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς ανανέωσης της τρίχας.

Ο καλύτερος  τρόπος για να επωφεληθείς από το δαφνέλαιο είναι να το ζεστάνεις ελαφρά, να το εφαρμόσεις με μασάζ σε όλο το κεφάλι και τα μαλλιά σου και να τα τυλίξεις με μια πετσέτα όλο το βράδυ. Έτσι όταν θα λουστείς το πρωί θα δεις πραγματικά τι μπορεί να κάνει μέσα σε μια νύχτα το δαφνέλαιο για τα μαλλιά και…την αυτοπεποίθηση σου.

Εμφάνιση ανά:||
Εμφάνιση όλων | Σελίδες:
  • Δαφνέλαιο

    Δαφνέλαιο

    Το δαφνέλαιο είναι εγχύλισμα φύλλων δάφνης σε  παρθένο ελαιόλαδο, και συνεπώς πλούσιο σε βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα.Προστατεύει και ενισχύει την δομή της τρίχας...

    Τιμή:5.00EUR
Εμφάνιση όλων | Σελίδες: