Κεραλοιφή για ραγάδες.

ΚΕΡΑΛΟΙΦΕΣ|ΟΥΣΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ|ΟΥΣΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ » Με Τριαντάφυλλο|ΟΥΣΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ » Με ελαιόλαδο|ΟΥΣΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ » Με καλέντουλα|ΟΥΣΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ » Με κερί μέλισσας|Κεντρική|Τα Προϊόντα

Τιμή:10.00EUR
Υπάρχει Διαθέσιμο

Η κεραλοιφή μας για ραγάδες αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη μείωση της έντασης των ραγάδων που έχουν ήδη σχηματιστεί. Σχεδιασμένη αποκλειστικά για τοπική χρήση (πάνω στις ραγάδες), θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα την βοηθάει να επιτύχει την απαραίτητη ελαστικότητα και "σύσφιξη" η οποία θα μειώσει σημαντικά την ένταση των ραγάδων. Η ευεργετική της δράση στηρίζεται στο Έλαιο Βιταμίνης Ε το οποίο έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και το οποίο προάγει την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων στην επιδερμίδα. Η κεραλοιφή περιέχει ακόμα Βαλσαμέλαιο το οποίο είναι κατάλληλο για κάθε είδους πληγές και χτυπήματα, μώλωπες και εκχυμώσεις  έλαιο Αχιλλέας και Έλαιο Καλέντουλας το οποίο προσδίδει απαλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα - για το λόγο αυτό αποτελεί βασικό συστατικό των περισσοτέρων σκευασμάτων που αντιμετωπίζουν τις ραγάδες.

Οι κρέμες με συστατικό το κερί μέλισσας (κεραλοιφες), αποτελούν μία πολύ εξειδικευμένη κατηγορία καλλυντικών με εκπληκτικές ιδιότητες. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι πως δεν περιέχουν νερό και ως εκ τούτου δεν απαιτείται η προσθήκη χημικών για τη συντήρηση τους.
Το φυσικό κερί μέλισσας δημιουργεί μία προστατευτική μεμβράνη πάνω στην επιδερμίδα, η οποία την προστατεύει αποτελεσματικά απέναντι σε εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες - επιτρέποντας της όμως ταυτόχρονα να "αναπνέει". Διαθέτει αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ενυδάτωση, "κρατώντας" την φυσική υγρασία παγιδευμένη μέσα στην επιδερμίδα.

Εχει εμπλουτιστεί με 100% καθαρά πολύτιμα αιθέρια έλαια τα οποία ενισχύουν τη δράση της...Αιθέριο λεβάντας,τριαντάφυλλο και δενδρολίβανο...